Spabadkar


Du har säkert någon gång varit ute på en båt kryssning med dina vänner eller familj, och när du är på båten så passar du på att njuta av deras spa eftersom det är avkopplande när bubblorna masserar och kittlar över hela kroppen. Visst känns det lyxigt och man skulle vilja kunna göra det mer ofta men man kan inte åka ut varje vecka.

Men har du ett vanligt badkar i ditt hem idag tro, eller har du en större yta som du kan använda? Än hur det ser ut och du har plats för ett badkar så kan du även ha ett spabadkar hemma, och ett kärt barn har många namn så det kallas också för massagebadkar och bubbelbad med mera. Först och främst om vi tittar på vad ett spabadkar kostar så finns det billiga varianter som då är anpassade för en person och de större som är för 2 eller flera. De dyrare varianterna har flera så kallade punkter i spabadkaret än i ett billigt, och även avancerade funktioner där varje punkt tillexempel går att ställa in individuellt så man kan få vilken typ man vill av sitt spa. På en billigare modell så ställer man vanligtvis pumpens kraft och alla punkter får samma tryck så att säga.

Även andra saker som att det finns flera punkter i ett dyrare spabadkar än i ett billigare, men det är så klart inte allt. Det handlar även om kvalité och design som även kostar extra, och även funktioner som ryggmassage och fot massage, samt så underhålls värmen i spa badkaret så det kommer aldrig att bli kallt, som det kan bli ett vanligt badkar när du ligger där en längre tid. Så vad skall man tänka på när man skall köpa ett spabadkar?

Börja mäta ut hur mycket plats du har i ditt badrum, och notera måtten (längd och bredd) sen kan du med fördel gå ut på internet och hitta webbutiker som säljer olika badkar och därigenom få tips och idéer. Tänk sedan efter på hur avancerat spa badkar som du behöver, det kanske räcker med ett simplare och det bästa är att blandare och även duschfunktion brukar ingå, där blandaren sitter på långsidan och den utdragbara duschhandtaget sitter i hörnet, vilket gör att du även kommer att frigöra extra utrymme.

Oavsett vilket behov som du har av ett bubbelbadkar som kan vara ont i leder och muskler eller bara vill njuta så kommer det att kännas som du har en egen massör som väntar i ditt hem varje da eller när du använder badkaret. Det bästa av allt är också att du kan välja efter plånbok, och även om du bor i en lägenhet så kan du ha ett bubbelbadkar genom att ta ut det gamla och placera det i källaren och sen installera det nya spa badkaret där. För att skall du någon gång flytta så måste du sätta tillbaka badkaret som du tog bort. Spa för alla helt enkelt och även i hemmet när du vill och hur du vill utan krångel, bara njut.