Fördelar med ett massagebadkarVad gör vi svenskar med våra hem, jo vi renoverar och tar hand om dem på bästa sätt. Hemmet är något av våran borg så att säga och varför inte kombinera med att att unna dig själv något extra lyx som du kan njuta av även i hemmet. Du har säkert någon gång besökt ett spa eller liknande och legat i ett massagebadkar eller bubbelpool och efter så känns det skönt i kroppen. Det är som att ge hela din kropp en full kroppsmassage. Många som lider av ont i rygg och leder mår bättre när man använder ett massagebadkar.

Fördelar med ett massagebadkar är att du kan placera ett i varje hem som redan har ett badkar eller har en plats som du kan utnyttja. Bor du i en lägenhet så kan du ta ut det vanliga badkaret och tillexempel placera den i källaren, och placera ett massagebadkar där som har samma storlek som det vanliga badkaret. Fördelar med ett massagebadkar är att du kan använda det som ett vanligt badkar eftersom du startar motorn i badkaret manuellt och du kan använda det när du vill.

För dig som har ett större badrum eller skall bygga ett nytt kan ta fördelen av att köpa ett större bubbelbadkar/massagebadkar som rymmer 2 personer eller fler. I många modeller så finns det även så kallade avsatser i badkaret som gör det enkelt för dig att sitta ned på ett tillfredsställande sätt och njuta av din kroppsmassage, och det finns billiga modeller och även dyra. Den största skillnaden är hur massagebadkaret är uppbyggt, alltså hur avancerat det är. Det finns de som ser ut exakt som ett badkar utan krusiduller och de som har halkskydd med även avsats som du kan sitta på.

Vissa har även bubblor som kommer från endast sidorna och vissa som kommer under ifrån som exempel. De simplaste modellerna som även då är billigare har ett simpelt men funktionellt reglage som du kan enkelt utnyttja när du vill för att ställa hur kraftfullt du vill att det skall bubbla i massagebadkaret. Fast de simpla modellerna är billiga så fungerar de på ett bra sätt, och många modeller är faktiskt riktigt snygga då de tillexempel står på lejontassar och det är också bra eftersom det är lätt att rengöra under badkaret. Fördelar med ett massagebadkar är att i de flesta modeller så har man en utdragbar handdusch som sitter vanligtvis i hörnet på badkaret vilket gör det enkelt att komma åt. Som standard så brukar det även finnas belysning, och även vara utrustad med ett komplett blandarpaket. De flesta av bubbelbadkaren/massagebadkaren är tillverkade av akryl och glasfiber, och finns även i många olika intressanta färger. Vi rekommenderar att du går in på tillverkarnas hemsida där du kommer att finna din inspiration till att hitta den typ som passar dig bäst, och alla mått presenteras nästan hos alla tillverkare med priser, så de blir lätt och se om det passar i ditt våtutrymme genom att enkelt måtta längden och bredden.

Det går bra att skriva ut den här sidan om du vill spara tipsen på papper. Slut på bläck i skrivaren? Klicka här för att köpa nytt.