BubbelbadkarTänk dig en kall vinterdag när snön faller och du är riktigt frusen att få en riktigt härlig massage. Kanske på sommaren så går du till badhuset där de har bubbelbadkar eller liknande för att slappna av, och det kan du nu också få hemma. Problemet är på vintern att det är lätt att bli sjuk om det är kallt ute och man går och simmar och badar.

Hur ser det ut i ditt hem idag, har du dusch eller badkar? Om du har ett badkar eller plats för ett så kan du nu även ha ett bubbelbadkar hemma och det är lättare än du tror. Ett bubbelbadkar finns med olika funktioner och även olika typer av design så vi börjar med att tänka oss att du har ett vanligt 160cm badkar i ditt hem idag. Då kan du köpa ett bubbelbadkar av samma storlek för en person som kommer att ge dig mycket avkoppling utan att du behöver lämna ditt hem. Ett bubbelbadkar kostar så klart mer än ett vanligt badkar, men vanligtvis så brukar blandare och även dusch vara med i paketet på vissa modeller, och räknar man med detta så är det inte alls så mycket extra kostnader.

Ett bubbelbadkar av standard modell utan krusiduller ser nästan ut som ett vanligt badkar men har så kallade punkter i karet där bubblorna kommer ut och därmed ger dig massage på rygg, fötter med mera. Blandaren brukar sitta i mitten på långsidan och ett duschhandtag som är utdragbart sitter i hörnet. Det gör att du även frigör utrymme duschen och blandaren som brukar sitta på din vägg,

Ett dyrare typ av bubbelbadkar har extra funktioner som underhållsvärme som gör att badkaret aldrig blir kallt, samt belysning. Motorfunktioner med olika typer av avancerade inställningar av hur mycket det skall bubbla på olika punkter, samt så är det flera olika punkter på ett dyrare bubbelbadkar eftersom det är mer avancerat. Andra funktioner som vattenfall med mera finns, och det skiljer sig mest mellan de olika tillverkarna. För att du skall förstå de olika varianterna som finns så gå ut på internet och besök en webbutik som exempel och se de olika modellerna där. Du kommer även att de att de har olika typer av sittfunktioner i varje modell, och även de som är anpassade för et hörn.

Har du ett större badrum och har plats så kan du köpa ett större som har plats för två personer eller fler. Tänk att ta ett bubbelbad med sin familj och koppla av tillsammans och njuta. Det bästa med ett bubbelbadkar är att det finns ett för alla, och då tänker jag på både pris och storlek. Du kommer också att känna dig bättre i kropp och själ eftersom du kommer att ha en massör som du kan utnyttja när du vill, och du gör precis som i ett vanligt badkar att du börjar fylla upp vatten, och sen när vattnet är fullt så är det bara att lägga sig i och starta motorn så att bubblorna kommer.